ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η HC CRYO T-SHOCK είναι η πιο καινοτόμος και ευέλικτη συσκευή για την εκτέλεση κρυοθεραπείας, θερμοθεραπείας και θεραπείας ελεγχόμενης θερμοπυρηνικής.

Η shock Thermotherapy ενέργεια είναι μια από τις απλούστερες πηγές ενέργειας που πρέπει να εφαρμόζονται στον τομέα της φυσικοθεραπείας και προσφέρει πολλά οφέλη, χάρη στις φυσιολογικές επιδράσεις που προέρχονται από τη φυσική εναλλαγή ζεστού και κρύου. 

Η HC CRYO T-SHOCK, λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της και την πρωτοποριακή τεχνολογία που διαθέτει, αποτελεί την πιο αποτελεσματική-ανώδυνη θεραπευτική προσέγγιση στον τομέα της.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ

Η CRYO T-SHOCK είναι μια θεραπευτική συσκευή που βασίζεται στην τεχνολογία της PELTIER ΚΥΤΤΑΡΩΝ, με δύο συστατικά: HYPERTHERΜΙΑ & ΔΙΕΓΕΡΣΗ, ικανά να παράγουν θερμότητα και TRANSDER-MAL CRYO-THERMIA, οι οποίες είναι ικανές να αφαιρούν θερμότητα ακόμη και στα βαθύτερα στρώματα.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Η εφαρμογή και ο χρόνος είναι συνήθως μικρός και μπορεί να πραγματοποιηθεί από το φυσικοθεραπευτή χρησιμοποιώντας την εργονομική κεφαλή του εργαλείου. Είναι μια συσκευή άκρως εργονομική χωρίς αέρα και χωρίς καμιά πίεση.

KΡΥΟ – ΘΕΡΜΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΣΦΑΛΕΣ

Πρωτοποριακή και προηγμένη τεχνολογία, χωρίς φυσικό αέριο και χωρίς καμιά περαιτέρω εξωτερική ουσία, κάνει την CRYO T-SHOCK μια πολύ άνετη συσκευή, χωρίς καμιά επιδερμική επίδραση. 

Επίσης η θερμική εκπομπή γίνεται απο την ειδική εργονομική IC κεφαλή, χωρίς κανένα θόρυβο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ

Η αποτελεσματικότητά της προέρχεται από τις υψηλές θερμοκρασίες οι οποίες σε συδιασμό με το θερμικό shock που προκαλέι η μονάδα είναι σε θέση να φτάσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστηματο βέλτιστο θεραπευτικό αποτελέσμα της εναλλαγής του ζεστού και κρύου.
Θεραπεία trigger point
θερμικό σοκ για άμεσο αποτέλεσμα σε μόλις 6 λεπτά…
Άμεση αποκατάσταση πόνου

Θεραπείες

  • Μυϊκές Παθήσεις Κάτω Άκρου

  • Παθήσεις Ώμου

  • Παθήσεις Αγκώνα

  • Παθήσεις Αυχένα – Άνω Πλάτης

  • Παθήσεις Μέσης

  • Παθήσεις Ισχίου

  • Παθήσεις Γόνατος

  • Παθήσεις Άκρου Ποδός