ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ…

Προσπαθούμε με αυστηρότητα προς τους εαυτούς μας να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες της καθημερινότητας, αφιερώνοντας άφθονες ώρες μελέτης σε μία προσπάθεια πρακτικής εφαρμογής κομβικών επιστημονικών ανακαλύψεων στον τομέα της φυσικοθεραπείας και της αποκατάστασης.
Στο i-physio δημιουργούμε το μείγμα επιστήμης και παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προετοιμάζοντας ένα μέλλον αντάξιο στις προσδοκίες των ασθενών μας.

Είμαστε πρόθυμοι να εγκύψουμε στις ανάγκες του ασθενούς μας, αποσκοπώντας όχι μόνο στη στενή φυσικοθεραπευτική του αποκατάσταση, αλλά και στην συνολική υποστήριξή του “θεραπεύουμε τον ασθενή και όχι την ασθένεια αυτού”.
Διαθέτουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ικανά να αντιμετωπίσουν με ευκολία κάθε είδους περιστατικό.

Φωτογραφίες

“θεραπεύουμε τον ασθενή και όχι την ασθένεια αυτού”

ΙΔΡΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Φυσικοθεραπευτής – Χειροπράκτης
Απόφοιτος του Αλεξάνδρειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Ειδικός αποκατάστασης ορθοπαιδικών και νευρολογικών παθήσεων
Μετεκπαιδευθείς στη χειροπρακτική
Εξειδίκευση στην αποκατάσταση μυοσκελετικών παθήσεων & αθλητικών κακώσεων

ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

M.sc. – M.T.
περισσότερα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΑΣ

Στο i-physio η μοναδική περίθαλψη παρεχόμενη από ομάδα έμπειρου φυικοθεραπευτικού προσωπικού σε συνδυασμό με εντατική έρευνα οδηγεί στην αρμονική συνύπαραχξη της επιστήμης της φυσικοθεραπείας με την καθημερινή ιατρική πρακτική. Η στενή συνεργασία με ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, με τη βασική έρευνα, βοηθούν στη μάχη κατά των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες μας σε διάφορους τομείς της υγείας.Προσπαθούμε με αυστηρότητα προς τους εαυτούς μας να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες της καθημερινότητας, αφιερώνοντας άφθονες ώρες μελέτης σε μία προσπάθεια πρακτικής εφαρμογής κομβικών επιστημονικών ανακαλύψεων στον τομέα της φυσικοθεραπείας και της αποκατάστασης. Στο i-physio δημιουργούμε το μείγμα επιστήμης και παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προετοιμάζοντας ένα μέλλον αντάξιο στις προσδοκίες των ασθενών μας.

Είμαστε πρόθυμοι να εγκύψουμε στις ανάγκες του ασθενούς μας, αποσκοπώντας όχι μόνο στη στενή φυσικοθεραπευτική του αποκατάσταση, αλλά και στην συνολική υποστήριξή του “θεραπεύουμε τον ασθενή και όχι την ασθένεια αυτού”. Διαθέτουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ικανά να αντιμετωπίσουν με ευκολία κάθε είδους περιστατικό.

Certifications

Συνεργάτες ιατροί

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

Διευθυντής Ορθοπαιδικός MD, MSc, PhD
Εξειδικευμένος σε ισχίο & γόνατο

Διευθυντής Ορθοπαιδικός MD, MSc, PhD
Εξειδικευμένος σε ισχίο & γόνατο

Ο Ορθοπαιδικός Βασίλειος Σακελλαρίου, είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει εξειδικευθεί στην επανορθωτική Χειρουργική Ισχίου και Γόνατος.

Eίναι Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής στο Mediterraneo Hospital με ειδικό αντικείμενο την Επανορθωτική Χειρουργική Ενηλίκων & Χειρουργική Μεγάλων Αρθρώσεων.

Έχει εξειδικευθεί σε επεμβάσεις ελάχιστης επεμβατικότητας ισχίου και γόνατος καθώς και στη ρομποτικά υποβοηθούμενη αρθροπλαστική ισχίου και γόνατος στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (ΗΠΑ).

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Απόφοιτος Ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Cluj-Napoca.
Ειδίκευση στην Αγγειοχειρουργική κλινική του Νοσοκομείου “‘Ελπίς” στην Αθήνα. Ειδικότητα Ορθοπαιδικής στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου. Αποκλειστική απασχόληση στη μονάδα σπονδυλικής στήλης και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις νέες χειρουργικές τεχνικές.  Διδακτορική διατριβή στην αντιμετώπιση των καταγμάτων της σπονδυλικής στήλης. Μετεκπαίδευση στην χειρουργική της σπονδυλικής στήλης Skane University Hospital στις πόλεις Lund και  Malmo Σουηδίας. Εξειδικευμένος ιατρός του Mediterraneo Hospital  στη Γλυφάδα με πιστοποίηση του ATLS (Advanced Trauma Life Support) του American College of Surgeons.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΔΗΜΟΥ

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ – ΙΑΤΡΟΣ ΠΟΝΟΥ

Είναι μέλος στις παρακάτω εταιρείες:

Ελληνική Εταιρεία Αλγολογίας– Ελληνική Αναισθησιολογική Εταιρεία– International Association for the study of pain– British Pain Society– British Acupuncture Society– International Neuromphodulation Society– Μητρώο Ιατρών Κύπρου– British Association of Medical Hypnosis.

Συμμετέχει σε διεθνή σεμινάρια και workshops.
Συνεργάζεται με ιδιωτικά θεραπευτήρια στην Κύπρο λειτουργώντας ιατρείο πόνου.

Οι ασθενείς μας λένε ...

Μία από τις μεγαλύτερες «αμοιβές» μας είναι τα σχόλια των ασθενών μας τα οποία εκφράζουν δημόσια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κλείστε ραντεβού!

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος.