“Ολιστική αντιμετώπιση της πάθησης”

“Φυσικοθεραπεία και ιατρική πρακτική”

“Παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών”

“Κορυφαίος φυσικοθεραπευτικός εξοπλισμός”

Human Tecar

  • Η SHM της Human Tecar είναι η καινοτόμος μεθοδολογία που άλλαξε τα δεδομένα στον τρόπο σχεδιασμού και εφαρμογής της φυσικοθεραπευτικής παρέμβασης.

Hilterapia

  • Hilterapia® είναι μια πρωτοποριακή θεραπεία λέιζερ που δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε στην Ιταλία, αλλά έχει ήδη αναγνωριστεί από την FDA.

Κρουστικός Υπέρηχος

  • Πρόκειται για εφαρμογή της -επί χρόνια- δοκιμασμένης μεθόδου της εξωσωματικής λιθοτριψίας στον τομέα της φυσικοθεραπείας και της αποκατάστασης.

Κρεβάτι Αποσυμπίεσης

  • Το DTS ή θεραπεία αποσυμπίεσης σπονδυλικής στήλης είναι ένα προηγμένο σύστημα για τη συντηρητική θεραπεία του εκφυλισμένου δίσκου ή της δισκοκήλης.

Καλωσορίσατε στο i-physio

Στο i-physio, η μοναδική περίθαλψη παρεχόμενη από ομάδα έμπειρου φυσικοθεραπευτικού προσωπικού, σε συνδυασμό με εντατική έρευνα, οδηγεί στην αρμονική συνύπαρξη της επιστήμης της φυσικοθεραπείας με την καθημερινή ιατρική πρακτική.

Η στενή συνεργασία με ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, παραλληλα με την εφαρμογή σύγχρονων φυσικών μέσων και τεχνικών θεραπείας, βοηθούν στη μάχη κατά των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς σε διάφορους τομείς της υγείας τους.

Η εμπειρία, η αποτελεσματικότητα και η συνεργασία της ομάδας μας είναι το μυστικό της επιτυχίας του κέντρου μας. Εφοδιασμένοι με τις κατάλληλες γνώσεις και με γνώμονα πάντα την υγεία του συνανθρώπου μας, στοχεύουμε στην αμεσότητα των αποτελεσμάτων μας, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Ρωτήστε το κέντρο μας