ClickCease

K - Laser Cube 4

INTENSE SUPER PULSE TECHNOLOGY

Ταχύτερο και άμεσο αποτέλεσμα σε μια μόλις συνεδρία

Το κέντρο iphysio διαθέτει 2 μονάδες K – Laser Cube 4. Το K – Laser Cube 4 αποτελεί την πιο καινοτόμο class 4 laser θεραπεία στον κόσμο.

  Κλείστε Θεραπεία

  Για να κλείσετε ραντεβού
  συμπληρώστε τα πεδία.
  και Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας
  το συντομότερο δυνατόν.

  Τι είναι το K – Laser Cube 4;

  Το κέντρο iphysio διαθέτει 2 μονάδες K – Laser Cube 4. Το K – Laser Cube 4 αποτελεί την πιο καινοτόμο class 4 laser θεραπεία στον κόσμο, καθώς περιλαμβάνει το βέλτιστο εύρος μηκών κύματος που χρησιμοποιούνται στη φυσικοθεραπεία, προσφέροντας έως και 4 ταυτόχρονα (660nm, 800nm, 905nm, 970nm).

  Είναι ένα λέιζερ υψηλής ισχύος που φτάνει μέχρι και τα 20 watt ισχύος και βασίζεται στην τεχνολογία της υπερπαλμικής εκπομπής (ISP therapy protocol), φτάνοντας έτσι στις βαθύτερες στοιβάδες, που μέχρι τώρα ήταν απροσπέλαστες, χωρίς να υπερθερμαίνει τις επιφανειακές.

  Πρόκειται για ένα τεχνολογικό επίτευγμα αμερικανικής τεχνογνωσίας, καθώς έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσα αποτελέσματα, είτε σε οξύ είτε σε χρόνιο στάδιο, σε μόλις 8-9 λεπτά θεραπείας.

  Έχει αποσπάσει τα πρώτα βραβεία από τα μεγαλύτερα ινστιτούτα παγκοσμίως και εχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο θεραπευτικό και χειρουργικό λέιζερ στον κόσμο. Μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού και να το δοκιμάσετε στο κέντρο φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης iphysio.

  Ποιο είναι το βασικό χαρακτηριστικό του K – Laser Cube 4;

  Το K – Laser Cube 4 είναι το μοναδικό παγκοσμίως class 4 laser που διαθέτει την εξαιρετική λειτουργία-τεχνολογία ISP therapy protocol, η οποία επιτρέπει την επιλογή της σωστής διαμόρφωσης της συχνότητας (από 1 έως 20000 Hz) και της μέσης ισχύος (από 0,1 watt εως 20 watt).

  Ο ISP υπερπαλμός επιτρέπει στην ενέργεια να διεισδύει στις βαθύτερες στοιβάδες, χωρίς να προκαλεί υπερθέρμανση της επιφάνειας του δέρματος.

  Τι κάνει η λειτουργία ISP;
  Η λειτουργία ISP δίνει τη δυνατότητα προσαρμογής της συχνότητας του παλμού, της μέσης ισχύος και των μηκών κύματος, διαμορφώνοντας έως και 15 διαφορετικά και ανεξάρτητα μεταξύ τους πρωτόκολλα θεραπείας για κάθε περιοχή του σώματος ξεχωριστά και παρέχοντας το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα σε επίπεδο εξατομικευμένης θεραπείας.
  Από τι αποτελείται η τεχνολογία Intense Super Pulse (ISP);
  Η τεχνολογία αυτή αποτελείται από μία οπτική ίνα υψηλής συμπύκνωσης ισχύος και δίνει χρόνο περάτωσης 8-9 λεπτά στη θεραπεία. Η δέσμη της ακτίνας εκπομπής είναι ιδιαίτερα ισχυρή.

  Σε ποια μήκη κύματος γίνονται οι θεραπείες;

  Mήκος κύματος 600nm
  Σε αυτήν την περίπτωση, η μελανίνη στο δέρμα απορροφά πολύ καλά την ακτινοβολία των 660nm, εξασφαλίζοντας ότι μια μεγάλη δόση ενέργειας θα μεταφερθεί στους επιφανειακούς ιστούς.

  Δεδομένου ότι το φως μπορεί να αναστείλει τη δημιουργία διαφόρων βακτηρίων και να προωθήσει την ανάπτυξη νέων κυττάρων, η θεραπεία με το K – Laser Cube 4 έχει απίστευτα αποτελέσματα στην επούλωση των πληγών και την αναγέννηση νέων ιστών.

  Mήκος κύματος στα 800nm
  Το τερματικό ένζυμο στην αναπνευστική αλυσίδα είναι η οξειδάση του κυτοχρώματος c, το οποίο καθορίζει το πόσο αποτελεσματικά το κύτταρο μετατρέπει το μοριακό οξυγόνο σε ΑΤΡ.

  Η υψηλότερη δυνατή απορρόφηση αυτού του ενζύμου είναι στα 800 nm όπου με την απορρόφηση των φωτονίων επιταχύνεται η διαδικασία παραγωγής ΑΤΡ.

  Mήκος κύματος στα 905nm
  Το οξυγόνο απελευθερώνεται με διαφορετικούς ρυθμούς από το αίμα. Όσο πιο γρήγορα συμβεί αυτό, τόσο περισσότερα καύσιμα θα έχει το κύτταρο ώστε να φέρει εις πέρας όλες τις φυσικές διεργασίες επούλωσής του.

  Αυτό το μήκος κύματος απορροφάται εν μέρει από την αιμοσφαιρίνη, το νερό και τη μελανίνη μέσω του κυτοχρώματος. Όσο περισσότερο απορροφάται αυτή η ακτινοβολία τόσο μεγαλύτερη είναι η ποσότητα του οξυγόνου που είναι διαθέσιμη στα κύτταρα.

  Mήκος κύματος στα 970nm
  Το αίμα είναι το κύριο σύστημα μεταφοράς των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών, καθώς και του οξυγόνου στο κύτταρο. Το νερό στον οργανισμό απορροφά πολύ καλά αυτό το μήκος κύματος, έχοντας σαν αποτέλεσμα την μετατροπή της παρεχόμενης ενέργειας σε θερμότητα.

  Έτσι λοιπόν, σε εντοπισμένα hot spots, στους εν τω βάθει ιστούς, δημιουργούνται διαβαθμίσεις της θερμοκρασίας σε κυτταρικό επίπεδο, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να διεγείρουν την τοπική μικροκυκλοφορία, φέρνοντας έτσι περισσότερο καύσιμο οξυγόνου στα κύτταρα.

  INTENSE SUPER PULSE TECHNOLOGY

  οπτική ίνα υψηλής συμπύκνωσης ισχύος
  8-9 λεπτά θεραπείας…
  Δέσμη ισχυρής ακτίνας εκπομπής
  Περισσότερες από 2.500 δημοσιευμένες μελέτες σε όλο τον κόσμο που αφορούν τη θεραπεία με λέιζερ,

   Καλέστε τώρα