ΘΕΡΑΠΕΙΑ Human Te.C.a.R.

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗ ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΥΛΩΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΙΣΤΩΝ

Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου Human Tecar SHM
επιβεβαιώθηκε αρχικά στο χώρο του επαγγελματικού
αθλητισμού λόγω της ταχύτητας, της ακρίβειας και της
διάρκειας των αποτελεσμάτων σε ένα ευρύ φάσμα
παθήσεων.

Tecarterapia T.R.C. Evoluta

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗ ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΥΛΩΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΙΣΤΩΝ

ΧΩΡΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΡΜΙΑ

ΦΥΣΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΡΜΙΑΣ
Με τη συσκευή TRC, η Elettronica Pagani θέτει νέα στάνταρντ στη Χωρητική και Αντιστατική Διαθερμία. Η συσκευή TRC απευθύνεται σε εκείνους που δεν αρκούνται στα παραδοσιακά μηχανήματα διαθερμίας (μικροκυμάτων και βραχέων κυμάτων).

ΚΡΟΥΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΩΣΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (ESWT) ΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΜΑΤΩΝ

O κρουστικός υπέρηχος clinic shockwave therapy διαθέτει τεχνολογία CSTD (Controlled Shockwave Therapy Device) χάρη στην οποία η ELETTRONICA PAGANI δημιούργησε μια σειρά συσκευών κατάλληλες για τη θεραπεία ασθενειών των μυών και των τενόντων με την χρήση των κρουστικών κυμάτων. Συγκεκριμένα, οι νέες συσκευές για ελεγχόμενη και εστιασμένη εκπομπή επιτρέπουν:

– Καλή προσαρμογή της έντασης

– Είναι αποτελεσματική σε πάνω από το 90% των περιστατικών που υποβάλλονται σε θεραπεία

– Ελάχιστος πόνος πάνω από το δέρμα

– Λίγες δευτερογενείς επιδράσεις

– Περισσότερες θεραπευτικές δυνατότητες

– Δε χρειάζεται απεικονιστικό σύστημα

– Έλεγχο της εστίασης

– Ομοιογενή εκπομπή κρουστικών κυμάτων

– Περιορισμένη ισχύς στους επιφανειακούς ιστούς για την αποφυγή έντονης αίσθησης του πόνου

– Υψηλή και μέση ενέργεια στους εν τω βάθει ιστούς

– Δεν απαιτείται καμία καταστολή ή αναισθησία

– Εκτελείται σε λίγα λεπτά

HILTERAPIA

YAG ΠΑΛΜΙΚΟ ΛΕΙΖΕΡ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΕΠΩΔΥΝΩΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ HILT® (High Intensity Laser Therapy)

Hilterapia είναι μια πρωτοποριακή θεραπεία λέιζερ που δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε στην Ιταλία, αλλά έχει ήδη αναγνωριστεί από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτειών, την FDA (Food and Drug Administration). Πρόκειται για ένα YAG παλμικό λέιζερ Νεοδυμίου που εκπέμπει φως με μήκη κύματος στην περιοχή του υπέρυθρου (1064 nm) και που διαφοροποιείται από τα συνήθη λέιζερ λόγω της ικανότητάς του να δρα σε βάθος.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ HC CRYO T-SHOCK

ΚΡΥΟΘΕΡΑΠΕΙΑ HYPERTHERΜΙΑ & ΔΙΕΓΕΡΣΗ TRANSDER-MAL CRYO-THERMIA

Eίναι η πιο καινοτόμος και ευέλικτη συσκευή για την εκτέλεση κρυοθεραπείας, θερμοθεραπείας και θεραπείας ελεγχόμενης θερμοπυρηνικής.

Η Shock Thermotherapy ενέργεια είναι μια από τις απλούστερες πηγές ενέργειας που πρέπει να εφαρμόζονται στον τομέα της φυσικοθεραπείας και προσφέρει πολλά οφέλη, χάρη στις φυσιολογικές επιδράσεις που προέρχονται από τη φυσική εναλλαγή ζεστού και κρύου. Η HC CRYO T-SHOCK, λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της και την πρωτοποριακή τεχνολογία που διαθέτει, αποτελεί την πιο αποτελεσματική και ανώδυνη θεραπευτική προσέγγιση στον τομέα της.

K-LASER CUBE 4

ISP therapy Intense Super Pulse Technology 8-9 ΛΕΠΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.

Το K-Laser Cube4 είναι το μοναδικό παγκοσμίως class 4 laser που διαθέτει την εξαιρετική λειτουργία-τεχνολογία ISP therapy protocol, η οποία επιτρέπει την επιλογή της σωστής διαμόρφωσης της συχνότητας (από 1 έως 20.000 Hz) και της μέσης ισχύος (από 0.1 Watt έως 20 Watt). Ο ISP υπερπαλμός επιτρέπει την ενέργεια να διεισδύσει στις βαθύτερες στιβάδες, χωρίς να προκαλέσει υπερθέρμανση της επιφάνειας του δέρματος.

ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ

ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΣΚΩΝ ΤΗΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΥΧΕΝΑΛΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΣΦΥΑΛΓΙΑ

Ο πόνος στη μέση και τον αυχένα αποτελεί τη «μάστιγα» του σύγχρονου τρόπου ζωής, γι’ αυτό και οι σημερινοί εικοσάρηδες αντιμετωπίζουν ήδη ορθοπεδικά προβλήματα που παλαιότερα εκδηλώνονταν σε ανθρώπους μεγαλύτερων ηλικιών. Μάλιστα, η οσφυαλγία είναι μία από τις πρώτες αιτίες παραπόνων στις ανεπτυγμένες χώρες, προσβάλλοντας το 80% του πληθυσμού μία φορά ή περισσότερες και προκαλώντας επίσης προβλήματα κινητικότητας. Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, μια μέθοδο που, όπως φαίνεται, συμβάλλει σημαντικά στην αντιμετώπιση των παραπάνω προβλημάτων, βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής σας.

ΓΥΜΝΑΣΤHΡΙΟ ΑΠΟΚΑΤAΣΤΑΣΗΣ

Οργανωμένο γυμναστήριο αποκατάστασης όπου εφαρμόζονται, κατά περίπτωση, εξατομικευμένα προγράμματα θεραπευτικής γυμναστικής με στόχο την πλήρη λειτουργική αποκατάσταση του ασθενούς και την απρόσκοπτη επανένταξή του στις καθημερινές δραστηριότητες.