Φυσικοθεραπευτές με Εμπειρία
Όλοι οι φυσικοθεραπευτές του κέντρου είναι πιστοποιημένοι τελειόφοιτοι με μετεκπαίδευση στην αποκατάσταση ορθοπαιδικών και αθλητικών κακώσεων καθώς και νευρολογικών περιστατικών.
Εξοπλισμός Τελευταίας Γενίας
Η διαρκής αναβάθμιση του εξοπλισμού είναι κάτι δεδομένο για εμάς. Φέρνουμε συνεχώς καινοτόμες θεραπείες για να έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
Εξατομικευμένο πλάνο θεραπειών
Έπειτα από την αξιολόγηση κάθε περιστατικού στο πρώτο ραντεβού ο ασθενής παίρνει έναν φάκελο με το πρόγραμμα αποκατάστασης που πρέπει να ακολουθήσει.
Αυτό το πρόγραμμα είναι αποκλειστικά φτιαγμένο για κάθε ασθενή ξεχωριστά.
Αποκατάσταση
Έπειτα από την αξιολόγηση κάθε περιστατικού στο πρώτο ραντεβού ο ασθενής παίρνει έναν φάκελο με το πρόγραμμα αποκατάστασης που πρέπει να ακολουθήσει.
Αυτό το πρόγραμμα είναι αποκλειστικά φτιαγμένο για κάθε ασθενή ξεχωριστά

Δημιουργούμε το μείγμα επιστήμης και παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών Φυσικοθεραπείας & Αποκατάστασης προετοιμάζοντας ένα μέλλον αντάξιο στις προσδοκίες των ασθενών μας.

Ορθοπαιδικές Παθήσεις
Safety standards for market leaders licensed in the EU
Αθλητικές Κακώσεις
We will help you with any question at any time of the day.
Μετεγχειρητική φυσικοθεραπεία
Safety standards for market leaders licensed in the EU
Αθλητικές Κακώσεις
A team of 80 people, experience since 2005
Ορθοπεδικές Παθήσεις
Flexible financing from a relationship lender
Εξοπλισμός Τελευταίας Γενιάς
A team of 80 people, experience since 2005

Θεραπευτικά μέσα

Προστατεύουμε το πολυτιμότερο αγαθό σας
… Την υγεία.

Το όραμα μας
Η αποστολή μας
Γνωριμία με το Κέντρο
Τμήματα Θεραπείας
Το όραμα μας
Το πρότυπο κέντρο φυσικοθεραπείας i-physio δημιουργήθηκε από τον Σαντοριναίο Ιάκωβο έπειτα από εμπειρία 10 ετών στον τομέα της φυσικοθεραπείας.
Η ίδρυση του βασίστηκε στο όραμα της ύπαρξης μίας σύγχρονης κλινικής η οποία θα πληρεί όλες τις προδιαγραφές, ενσωματώνοντας μέσα της τα φυσικά μέσα αποκατάστασης και υψηλής τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα ικανά να αντιμετωπίσουν κάθε είδους περιστατικό!
Η αποστολή μας

Σεβόμενοι την διαφορετικότητα της κάθε πάθησης…

Αξιολογούμε και διαμορφώνουμε εξατομικευμένα προγράμματα αποκατάστασης

για κάθε περιστατικό ξεχωριστά έχοντας στο μυαλό μας ένα και μοναδικό ρητό :

…Θεραπεύουμε τον ασθενή και όχι την ασθένεια αυτού…!!!

Γνωριμία με το Κέντρο

Στο i-physio η μοναδική περίθαλψη παρεχόμενη από ομάδα έμπειρου φυικοθεραπευτικού προσωπικού σε συνδυασμό με εντατική έρευνα οδηγεί στην αρμονική συνύπαραχξη της επιστήμης της φυσικοθεραπείας με την καθημερινή ιατρική πρακτική.

Η στενή συνεργασία με ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, με τη βασική έρευνα, βοηθούν στη μάχη κατά των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες μας σε διάφορους τομείς της υγείας.

Τμήματα Θεραπείας

4 αυτόνομες αίθουσες θεραπείας και αποκατάστασης καθώς και ένα ξεχωριστό χώρο εφαρμογής laser υψηλής ισχύος και κρουστικού υπερήχου. Η σχεδίαση και η οργάνωση των αιθουσών αυτών έχει γίνει με γνώμονα την παροχή της καλύτερης δυνατής παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου αλλά και την ταχύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών.
Όλες οι αίθουσες είναι συνδεδεμένες διαδυκτιακά σε ένα σύστημα υπολογιστών όπου παρακολουθείται πλήρως η πορεία της αποκατάστασης του κάθε ασθενή ξεχωριστά και κρατάτε αρχείο προς ενημέρωση αυτών.

Κλείστε Ραντεβού
Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος

Καλέστε τώρα