K - Laser Cube 4

Το K – Laser Cube 4 αποτελεί την πιο καινοτόμο class 4 laser θεραπεία στον κόσμο καθώς περιλαμβάνει το βέλτιστο εύρος μηκών κύματος που χρησιμοποιούνται στη φυσικοθεραπεία, προσφέροντας έως και 4 ταυτόχρονα(660nm, 800nm, 905nm, 970nm)! Είναι ένα laser υψηλής ισχύος που φτάνει μέχρι και τα 20 watt ισχύος και βασίζεται στην τεχνολογία της υπερπαλμικής εκπομπής (ISP therapy protocol) παρέχοντας έτσι την δυνατότητα να φτάνει στις βαθύτερες στιβάδες, που μέχρι τώρα ήταν απροσπέλαστες, χωρίς να υπερθερμαίνει τις επιφανειακές.

Πρόκειται για ένα τεχνολογικό επίτευγμα αμερικανικής τεχνογνωσίας, καθώς έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσα αποτελέσματα, είτε σε οξύ είτε σε χρόνιο στάδιο, σε μόλις 8-9 λεπτά θεραπείας.

Έχει αποσπάσει τα πρώτα βραβεία από τα μεγαλύτερα ινστιτούτα παγκοσμίως και εχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο θεραπευτικό και χειρουργικό laser στον κόσμο!

Το κέντρο μας διαθέτει 2 μονάδες K-Laser CUBE 4

για ταχύτερο και άμεσο αποτέλεσμα σε μια μόλις συνεδρία

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΠΕΡΠΑΛΜΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ISP

Το K-Laser Cube4 είναι το μοναδικό παγκοσμίως class 4 laser που διαθέτει την εξαιρετική λειτουργία-τεχνολογία ISP therapy protocol,
η οποία επιτρέπει την επιλογή της σωστής διαμόρφωσης της συχνότητας (από 1 έως 20.000 Hz) και της μέσης ισχύος (από 0.1 watt εως 20 watt).

Ο ISP υπερπαλμός επιτρέπει την ενέργεια να διεισδύσει στις βαθύτερες στιβάδες, χωρίς να προκαλέσει υπερθέρμανση της επιφάνειας του δέρματος.

Revolutionizing ...

“INTENSE SUPER PULSE TECHNOLOGY”

Με τη λειτουργία ISP, μπορεί κανείς να προσαρμόσει τη συχνότητα του παλμού, τη μέση ισχύ, και τα μήκη κύματος, διαμορφόνοντας έως και 15 διαφορετικά και ανεξάρτητα μεταξύ τους πρωτόκολλα θεραπείας για κάθε περιοχή του σώματος ξεχωριστά παρέχοντας το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα σε επίπεδο εξατομικευμένης θεραπείας.
null

K - Laser Cube 4

INTENSE SUPER PULSE TECHNOLOGY
οπτική ίνα υψηλής συμπύκνωσης ισχύος
8-9 λεπτά θεραπείας…
Δέσμη ισχυρής ακτίνας εκπομπής
Περισσότερες από 2.500 δημοσιευμένες μελέτες σε όλο τον κόσμο που αφορούν τη θεραπεία με λέιζερ,

Θεραπείες

 • Mήκος κύματος στα 600nm

  Σε αυτήν την περίπτωση η μελανίνη στο δέρμα μας απορροφά πολύ καλά την ακτινοβολία των 660nm, εξασφαλίζοντας ότι μια μεγάλη δόση ενέργειας θα παραδοθεί στους επιφανειακούς ιστούς.

  Δεδομένου ότι το φως μπορεί να αναστείλλει τη δημιουργία των διαφόρων βακτηρίων και να προωθήσει την ανάπτυξη νέων κυττάρων, η θεραπεία με αυτό το laser έχει απίστευτα αποτελέσματα στην επούλωση των πληγών και την αναγέννηση νέων ιστών.

 • Mήκος κύματος στα 800nm

  Το τερματικό ένζυμο στην αναπνευστική αλυσίδα είναι η οξειδάση του κυτοχρώματος c, το οποίο καθορίζει το πόσο αποτελεσματικά το κύτταρο μετατρέπει το μοριακό οξυγόνο σε ΑΤΡ.

  Η υψηλότερη δυνατή απορρόφηση αυτού του ενζύμου είναι στα 800 nm όπου με την απορρόφηση των φωτονίων επιταχύνεται η διαδικασία παραγωγής ΑΤΡ. Τεχνολογία υπερπαλμικής εκπομπής ISP (Intense-Super-pulse technology)

 • Mήκος κύματος στα 905nm

  Το οξυγόνο απελευθερώνεται με διαφορετικούς ρυθμούς από το αίμα. Όσο πιο γρήγορα συμβεί αυτό, τόσο περισσότερα καύσιμα θα έχει το κύτταρο ώστε να φέρει εις πέρας όλες τις φυσικές διεργασίες επούλωσης του.

  Αυτό το μήκος κύματος απορροφάται εν μέρει από την αιμοσφαιρίνη, το νερό και τη μελανίνη μέσω του κυτοχρώματος. Όσο περισσότερο απορροφάται αυτή η ακτινοβολία, τόσο μεγαλύτερη είναι η ποσότητα του οξυγόνου που είναι διαθέσιμη στα κύτταρα.

 • Mήκος κύματος στα 970nm

  Το αίμα είναι το κύριο σύστημα μεταφοράς που φέρνει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά καθώς και οξυγόνο στο κύτταρο. Το νερό στον οργανισμό μας απορροφά πολύ καλά αυτό το μήκος κύματος, έχοντας σαν αποτέλεσμα την μετατροπή της παρεχόμενης ενέργειας σε θερμότητα.

  Έτσι λοιπόν σε εντοπισμένα hot spots, στους εν τω βάθει ιστούς, δημιουργούνται διαβαθμίσεις της θερμοκρασίας σε κυτταρικό επίπεδο οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να διεγείρουν την τοπική μικρο-κυκλοφορία, φέρνοντας έτσι περισσότερο καύσιμο οξυγόνου στα κύτταρα!