KINEO

Ισοκίνηση

Τι είναι το KINEO;

To ΚINEO MULTISTATION αποτελεί την πιο έξυπνη λύση για την αξιολόγηση, αποκατάσταση, και ενδυνάμωση. Εύχρηστο λογισμικό, άμεση εξαγωγή αποτελεσμάτων. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα φόρτωσης εξειδικευμένων προγραμμάτων για κάθε ασκούμενο (με ή χωρίς παρουσία θεραπευτή / γυμναστή). Το KINEO MULTISTATION  παρέχει ευρύ ασκησιολόγιο ανοικτής και κλειστής κινητικής αλυσίδας για άνω/κάτω άκρα και κορμό. Η χρήση της τροχαλίας επιτρέπει εκτέλεση δρομικών ασκήσεων και αλμάτων.

  • Έκκεντρη Προπόνηση Squat – πρόληψη τραυματισμών και νευρομυική άσκηση.
  • Έξυπνο Κάθετο Άλμα – άσκηση δυναμικού άλματος
  • Αποκατάσταση Γονάτου σε OKC (ανοικτή κινητική αλυσίδα)
  • Λειτουργική Άσκηση– Ασκήσεις με ελεύθερο καλώδιο
  • Προπόνηση
  • Run & Control training

Hyper-body υδροδυναμική προπόνηση – άσκηση για υπερτροφία δικέφαλου/τρικέφαλου.

Ισοκίνηση
  • Ισοκίνηση, Ισομμετρία, Σύγκεντρη και Έκκεντρη Προπόνηση / Αξιολόγηση σε ένα μηχάνημα.
  • Κατακόρυφο άλμα- δυνατότητα άσκησης δυναμικού άλματος.
  • Αποκατάσταση
  • Αθλητική προπόνηση
  • Run & Control training – έως 5 μέτρα (δυνατότητα επέκτασης)
  • Viscous Training – υδροδυναμική προπόνηση.
  • Variable load method

Βρείτε λύση στο πρόβλημα σας!

Μέθοδοι Άσκησης

Μέθοδος Isotonic Wit
Μέθοδος Isotonic Nit
Ελαστική Μέθοδος
Υδροδυναμική Μέθοδος
Μέθοδος Μεταβλητού Φορτίου
Ισομετρική Μέθοδος
Ισοκινητική Μέθοδος

Διαγνωστικός έλεγχος

Τέστ Maximum Σύγκεντρης Δύναμης
Τέστ Ισορροπίας Maximum Σύγκεντρης Δύναμης
Τέστ Δύναμης
Τέστ Maximum Έκκεντρης Δύναμης
Τέστ Ισορροπίας Έκκεντρης Δύναμης
Τέστ Δύναμης Άλματο
Τέστ Maximum Iσομετρικής Δύναμης
Τέστ Ισορροπίας Maximum Ισομετρικής Δύναμης
Τέστ Maximum Ισοκινητικής Δύναμης
Τέστ Ισορροπίας Maximum Ισοκινητικής Δύναμης
Ισοκινητικό Τέστ Αναλογίας Σύγκεντρης/Έκκεντρης Άσκησης

KINEO MULTISTATION VERSION 7.0

ΜΕ ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΔΙΩΝ, ΤΡΟΧΑΛΙΑ, SQUAT

Βοηθώντας το σώμα σας να αποδώσει και να θεραπεύσει. Το μηχάνημα Kineo είναι ένα επαναστατικό μηχάνημα που έχει δοκιμαστεί και τελειοποιηθεί για να βελτιώσει τις αθλητικές σας επιδόσεις

Κλείστε το ραντεβού σας οnline εύκολα και γρήγορα!

Σε ποια μήκη κύματος γίνονται οι θεραπείες;

Σε αυτήν την περίπτωση, η μελανίνη στο δέρμα απορροφά πολύ καλά την ακτινοβολία των 660nm, εξασφαλίζοντας ότι μια μεγάλη δόση ενέργειας θα μεταφερθεί στους επιφανειακούς ιστούς.

 

Δεδομένου ότι το φως μπορεί να αναστείλει τη δημιουργία διαφόρων βακτηρίων και να προωθήσει την ανάπτυξη νέων κυττάρων, η θεραπεία με το K – Laser Cube 4 έχει απίστευτα αποτελέσματα στην επούλωση των πληγών και την αναγέννηση νέων ιστών.

 

• Μυϊκές κακώσεις, π.χ. θλάσεις, ρήξεις, διαστρέμματα
• Μυϊκές παθήσεις, π.χ. ινομυαλγία, τενοντοελυτρίτιδες, τενοντοπάθειες
• Παθήσεις συνδετικού ιστού, π.χ. αρθρίτιδες χονδροπάθειες οστεοαρθρίτιδες, ρευματοπάθειες, ιερολαγονίτιδες
• Μυοσκελετικά σύνδρομα αυχενικής μοίρας, οσφυϊκής μοίρας, αυχενοβραχιόνια
• Σύνδρομα υπέρχρησης, π.χ. ο αγκώνας του τενίστα, το γόνατο του άλτη, ο ώμος του ρίπτη, το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα, οι μεταταρσαλγίες, η φλεγμονή της πελματιαίας περιτονίας κ.λπ.
• Σύνδρομα υπερπροπόνησης, π.χ. το σύνδρομο καθυστερημένης κόπωσης (DOMS), που εμφανίζεται έπειτα από έκκεντρη άσκηση και χρόνια κόπωση.

Η τεχνική SHM μάς επιτρέπει να εκμεταλλευτούμε αφ’ ενός την κινητοποίηση των υγρών λόγω της διαφοράς θερμοκρασίας που επιφέρει στους ιστούς και αφετέρου την αύξηση της οξυγόνωσης που προκαλείται στους ιστούς.

Η τεχνική ενδείκνυται για θεραπείες επιφανειακών οιδημάτων από φλεβική και λεμφική στάση. Η βελτιστοποίηση της τροφικότητας από την αύξηση της τοπικής θερμοκρασίας, ακόμη και εις βάθος, ενδείκνυται και στη θεραπεία αγγειακών περιφερικών παθήσεων, όπως το διαβητικό πόδι, τα φλεβικά έλκη, τα έλκη κατακλίσεως κ.λπ.

Το τερματικό ένζυμο στην αναπνευστική αλυσίδα είναι η οξειδάση του κυτοχρώματος c, το οποίο καθορίζει το πόσο αποτελεσματικά το κύτταρο μετατρέπει το μοριακό οξυγόνο σε ΑΤΡ.

 

Η υψηλότερη δυνατή απορρόφηση αυτού του ενζύμου είναι στα 800 nm όπου με την απορρόφηση των φωτονίων επιταχύνεται η διαδικασία παραγωγής ΑΤΡ.

Το οξυγόνο απελευθερώνεται με διαφορετικούς ρυθμούς από το αίμα. Όσο πιο γρήγορα συμβεί αυτό, τόσο περισσότερα καύσιμα θα έχει το κύτταρο ώστε να φέρει εις πέρας όλες τις φυσικές διεργασίες επούλωσής του.

 

Αυτό το μήκος κύματος απορροφάται εν μέρει από την αιμοσφαιρίνη, το νερό και τη μελανίνη μέσω του κυτοχρώματος. Όσο περισσότερο απορροφάται αυτή η ακτινοβολία τόσο μεγαλύτερη είναι η ποσότητα του οξυγόνου που είναι διαθέσιμη στα κύτταρα.

Το αίμα είναι το κύριο σύστημα μεταφοράς των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών, καθώς και του οξυγόνου στο κύτταρο. Το νερό στον οργανισμό απορροφά πολύ καλά αυτό το μήκος κύματος, έχοντας σαν αποτέλεσμα την μετατροπή της παρεχόμενης ενέργειας σε θερμότητα.

 

Έτσι λοιπόν, σε εντοπισμένα hot spots, στους εν τω βάθει ιστούς, δημιουργούνται διαβαθμίσεις της θερμοκρασίας σε κυτταρικό επίπεδο, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να διεγείρουν την τοπική μικροκυκλοφορία, φέρνοντας έτσι περισσότερο καύσιμο οξυγόνου στα κύτταρα.